QL-810W

Datum: 23/07/2018 Nummer: faqp00001586_000

Tijdens het afdrukken krijg ik de foutmelding dat er een 'communicatiefout is opgetreden en dat communicatie met het apparaat niet mogelijk is'. Hoe los ik dit op? (iPrint&Label)

Controleer het volgende:

• Staat het Brother-apparaat aan?
  • Is de DK-rol goed in het apparaat aangebracht?
  • Heeft uw toestel verbinding met hetzelfde draadloze netwerk?

Verwante vragen

Verwante modellen

PT-D800W, PT-E550W, PT-P750W, PT-P900W, PT-P950NW, QL-1100, QL-1110NWB, QL-580N, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W, QL-820NWB