QL-810W/810Wc

QL-810W/810Wc

Niet uw product?

Datum: 19/07/2018 Nummer: faqp00001674_001

P-touch Editor geeft de foutmelding dat 'deze toepassing niet compatibel is met de AirPrint-printerdriver, dat de CUPS-printerdriver moet worden geselecteerd en dat er in de veelgestelde vragen meer informatie te vinden is'. (Voor OS X 10.8.x of hoger)

P-touch Editor ondersteunt de AirPrint-printerdriver niet. U moet de CUPS-printerdriver kiezen.
Ga als volgt te werk om de CUPS-printerdriver te kiezen.

1. Kies het Apple-menu => Systeemvoorkeuren => Afdrukken en scannen/Printers en scanners.
  2. Kies het Brother-apparaat in het gedeelte Printers.
  3. Controleer welke printerdriver wordt gebruikt. U vindt dit bij Soort.
    Als dit wordt aangegeven met [Modelnaam + AirPrint], wordt de AirPrint-printerdriver gekozen.
    De AirPrint-printerdriver ondersteunt P-touch Editor niet. U moet dus de CUPS-printerdriver toevoegen.

Afbeelding
  4. Klik op de knop +.

Afbeelding
  5. Klik op het pictogram Standaard boven in het dialoogvenster.
  6. Kies uw apparaat in de lijst Naam.
  7. Zorg ervoor dat 'XXXXXXX' + CUPS is geselecteerd bij Gebruik. (XXXXXXX is de naam van uw model.)

Als u 'XXXXXXX + CUPS' niet kunt vinden, is de CUPS-printerdriver niet geïnstalleerd. Ga naar het deel Downloads en download en installeer de nieuwste CUPS-printerdriver.

Afbeelding
  8. Klik op Voeg toe.

Afbeelding
  9. De printer is nu beschikbaar in het gedeelte Printers.
  10. Kies Stop Systeemvoorkeuren in het Apple-menu.

Verwante modellen

QL-710W, QL-720NW, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc