QL-810W/810Wc

QL-810W/810Wc

Niet uw product?

Datum: 12/10/2012 Nummer: faqp00001067_002

Ik krijg de foutmelding dat de rol labels of tape in het apparaat niet overeenstemt met de selectie in de toepassing.

Deze foutmelding wordt weergegeven wanneer het rolformaat van de DK-rol in het apparaat anders is dan het formaat dat in P-touch Editor is geselecteerd.

Oplossing 1:
  1. Controleer het rolformaat dat in P-touch Editor is geselecteerd en installeer de juiste DK-rol in het apparaat.

2. Klik op de knop [Hervatten] om af te drukken.

Oplossing 2:
  1. Klik op de knop [Annuleren] om de afdruktaak te annuleren.

2. Stem het rolformaat dat in P-touch Editor is geselecteerd af op het rolformaat in het apparaat en probeer opnieuw af te drukken.

U kunt het formaat van de DK-rol in het apparaat automatisch laten detecteren als volgt:

1. Klik op [Bestand] - [Printer/Pagina-instelling...].

2. Selecteer het tabblad [Pagina-instelling] en klik op de knop [Medium controleren].

Verwante modellen

QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-600, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc