QL-810W/810Wc

QL-810W/810Wc

Niet uw product?

Datum: 25/11/2011 Nummer: faqp00001416_001

Hoe kan ik objecten draaien? (P-touch Editor Lite LAN)

afbeelding

Zie de volgende gegevens:

1. Start P-touch Editor Lite LAN.

2. Voer wat tekst in en voeg een object toe (in dit voorbeeld gebruiken we een afbeelding van de functie Symbool).
    afbeelding

afbeelding

3. Selecteer het object en kies Roteren door met de rechtermuisknop te klikken.
    Draai het object 90°.

4. Pas the object eventueel verder aan.
    Tijdens het verplaatsen wordt in het midden van het object een gele hulplijn weergegeven.
    afbeelding
    afbeelding

Verwante modellen

PT-9800PCN, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-710W, QL-720NW, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc