QL-810W/810Wc

QL-810W/810Wc

Niet uw product?

Datum: 12/10/2012 Nummer: faqp00001410_001

Hoe kan ik de nummeringsfunctie gebruiken? (P-touch Editor Lite LAN)

afbeelding

De nummeringsfunctie dient voor het maken van labels met een volgnummer.

1. Start P-touch Editor Lite LAN.

2. Selecteer het tapeformaat en typ "Dossier 001". Selecteer nu "001". Dit wordt het nummerveld.
    afbeelding

3. Klik met de rechtermuisknop op P-touch Editor Lite LAN en klik op "Nummering" in het snelmenu.
    afbeelding

4. Klik op afbeelding rechts naast de knop "Afdrukken" en klik op "Afdrukopties".
    afbeelding

5. Schakel het selectievakje "Nummering" in en voer bij "Aantal" het aantal labels in dat u wilt afdrukken.
    afbeelding

6. Klik op de knop "Afdrukken".

Verwante modellen

PT-9800PCN, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-710W, QL-720NW, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc