QL-810W/810Wc

QL-810W/810Wc

Niet uw product?

Datum: 05/07/2018 Nummer: faqp00001293_015

Kan worden voorkomen dat voor elk label een stuk tape wordt afgesneden? (P-touch Editor Lite LAN)

Door de constructie van het tapemechanisme is het niet mogelijk om dat ongebruikte stuk tape vóór het eerste label te vermijden. De labels daarna kunnen echter zonder dit overschot worden afgedrukt.

U kunt als volgt minder tape verbruiken:

• Verklein de tapemarge.
    1. Klik op de menuknop om het menu weer te geven.
      afbeelding
    2. Selecteer [Bestand] - [Tape-instelling] - [Marges] - [Klein].
    3. Klik op de knop [Afdrukken].

Verwante modellen

QL-710W, QL-720NW, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc