QL-810W/810Wc

QL-810W/810Wc

Niet uw product?

Datum: 12/10/2012 Nummer: faqp00001410_000

Hoe kan ik de nummeringsfunctie gebruiken? (P-touch Editor Lite)

afbeelding

De nummeringsfunctie dient voor het maken van labels met een volgnummer.

1. Start P-touch Editor Lite.

2. Selecteer het tapeformaat en typ Dossier 001. Selecteer nu 001. Dit wordt het nummerveld.

afbeelding

3. Klik op Nummering in het snelmenu.

afbeelding

4. Klik op  rechts naast de knop Afdrukken en klik op Afdrukopties.

afbeelding

5. Schakel het selectievakje Nummering in en voer bij Aantal het aantal labels in dat u wilt afdrukken.

afbeelding

6. Klik op de knop Afdrukken.

Verwante modellen

PT-1230PC, PT-2430PC, PT-P700, PT-P750W, QL-1100/1100c, QL-700, QL-800, QL-810W/810Wc