QL-810W/810Wc

QL-810W/810Wc

Niet uw product?

Datum: 30/06/2022 Nummer: faqp00100389_000

Hoe kan ik draadloos afdrukken na installatie van de printerdriver? (voor macOS 10.15 of eerder)

Breng een draadloze verbinding tot stand met de Setup Wizard voor draadloze apparaten:

1. Zet de printer aan.

U moet de meegeleverde netadapter of Li-ion-batterij gebruiken als u de printer wilt verbinden met een draadloos netwerk. Als u de Brother-printer gebruikt op alkaline- of Ni-MH-batterijen, is het niet mogelijk om verbinding te maken met een draadloos netwerk.

2. Controleer of Wi-Fi® is ingeschakeld op de printer.
  3. Controleer op voorhand de SSID (netwerknaam) en het wachtwoord (netwerksleutel) van uw draadloze router/toegangspunt.
  4. Download het [Volledig softwarepakket] uit het gedeelte [Downloads] van deze website.
  5. Dubbelklik op het gedownloade bestand.
  6. Afhankelijk van het model geeft het installatieprogramma het pictogram Hulpprogramma's weer. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    Als het pictogram Hulpprogramma's wordt weergegeven Als het pictogram Hulpprogramma's niet wordt weergegeven

Klik op het pictogram [Hulpprogramma's].

Klik op het pictogram [Brother-support].

7. Klik op het pictogram [Wireless Device Setup Wizard] en volg de instructies op het scherm.

We raden aan hiervoor een USB-kabel te gebruiken.

Verwante modellen

PJ-773, PT-D800W, PT-E550W, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc