QL-810W/810Wc

QL-810W/810Wc

Niet uw product?

Datum: 24/02/2022 Nummer: faqp00100320_000

Afdrukken met twee kleuren is niet mogelijk.

• Als u wilt afdrukken met twee kleuren, moet u ervoor zorgen dat de DK-rol voor zwart/rood op wit is geïnstalleerd.
  • Als u de rol voor zwart/rood op wit gebruikt voor monochroom afdrukken, moet u de instellingen voor [Tweekleurmodus]/[2 kleuren [Zwart/Rood]] voor elke toepassing activeren. Raadpleeg het volgende voor meer informatie.

Raadpleeg de onderstaande instructies voor meer informatie over instellingen voor afdrukken in 2 kleuren.

> Configuratie van P-touch Editor voor Windows

> Configuratie van P-touch Editor 5.2 of hoger voor Mac

> Configuratie van P-touch Editor 5.1 voor Mac

> Configuratie van andere toepassingen voor Windows

> Configuratie van andere toepassingen voor Mac

Configuratie van P-touch Editor voor Windows

Express modus:

1. Selecteer Papier [Paper] (Papier) en vervolgens wordt de tweekleurenmodus weergegeven.
    Express mode [Paper]

2. Selecteer [Zwart / Rood] voor [2-kleurenmodus], en vervolgens is [Tweekleurig medium geselecteerd. Zodra Overschakelen naar "Print Color Display".] Verschijnt, klik op [OK].
    Express mode [Black/Red]

3. Selecteer [Tekst] om de kleur van de tekst te bewerken.
    Selecteer [Kader] om de kleur van het kader te bewerken.
    Express [Text/Frame]
    Express Color Palette
    • Selecteer Papier [Tekstkleur van geselecteerde tekst instellen] om de kleur van de tekst te bewerken.
    • Selecteer opvulkleur [Changes the fill color] (Opvulkleur wijzigen) om de kleur van een gesloten vlak te bewerken.
    • Selecteer Lijnkleur [Changes the color of the line] (Kleur van de lijn wijzigen) om de kleur van de lijn te bewerken.
    • Selecteer Achtergrondkleur [Changes the background color of the object] (Achtergrondkleur van het object wijzigen) om de achtergrondkleur van het object te bewerken.
Om te controleren of de speciale DK-rol voor afdrukken in 2 kleuren in de printer is geïnstalleerd, klikt u op Grootte en kleuren detecteren [Grootte en kleuren detecteren] in [Mediaformaat] van [Papier]. Wanneer de speciale DK-rol voor afdrukken in 2 kleuren in de printer is geïnstalleerd, wordt [Tweekleurenmodus] automatisch gewijzigd in [Aan]. Als een foutmelding verschijnt, is de DK-rol voor monochroom afdrukken geïnstalleerd. Vervang deze door de speciale DK-rol voor afdrukken in 2 kleuren.

Modus Professional:

1. Klik op het tabblad [Papier] Paperom om deze te openen.
    Professional [Paper]

2. Klik op  Monochrome  [Monochrome] en selecteer [BK-RD].
    Professional [Monochrome]

3. [Twee kleuren is geselecteerd. Wisselen naar "Kleurenweergave afdrukken"] weergegeven. Klik op [OK].
    Professional [Black/Red]

4. Klik op [Beeld], selecteer [Werkbalk Eigenschappen] en klik op [Kleur]. De functies voor het bewerken van de kleuren worden weergegeven.
    Professional [View]
    Professional Color Palette
    • Selecteer Papier [Tekstkleur van geselecteerde tekst instellen] om de kleur van de tekst te bewerken.
    • Selecteer opvulkleur [Changes the fill color] (Opvulkleur wijzigen) om de kleur van een gesloten vlak te bewerken.
    • Selecteer Lijnkleur [Changes the color of the line] (Kleur van de lijn wijzigen) om de kleur van de lijn te bewerken.
    • Selecteer Achtergrondkleur [Changes the background color of the object] (Achtergrondkleur van het object wijzigen) om de achtergrondkleur van het object te bewerken.
  • De helderheid, het contrast en de drempel (bereik van rood) kunnen worden aangepast via de instellingen van de driver.
  • De afdrukdichtheid van zwart en rood kunt u instellen in Printer Setting Tool.
  • U kunt de modus Hoge resolutie niet selecteren wanneer u afdrukt in twee kleuren.

Om te controleren of de speciale DK-rol voor afdrukken in 2 kleuren in de printer is geïnstalleerd, klikt u op Grootte en kleuren detecteren [Grootte en kleuren detecteren]. Wanneer de speciale DK-rol voor afdrukken in 2 kleuren in de printer is geïnstalleerd, wordt [Tweekleurenmodus] automatisch gewijzigd in [Aan]. Als een foutmelding verschijnt, is de DK-rol voor monochroom afdrukken geïnstalleerd. Vervang deze door de speciale DK-rol voor afdrukken in 2 kleuren.

Configuratie van P-touch Editor 5.2 of hoger voor Mac

1. Selecteer (××mm zwart/rood) in [Print Media] (Afdrukmedia).
    Klik op [Text] (Tekst) om de tekst te bewerken en selecteer [Color] (Kleur) om de kleur van de tekst aan te passen.
    P-touch Editor 5.2

P-touch Editor 5.2 Tools
    • Gebruik Frame (Kader) [Frame] (Kader) om de kleur van het kader te bewerken.
    • Gebruik Symbol (Symbool) [Symbol] (Symbool) om de kleur van het symbool te bewerken.
    • Gebruik Vorm [Shape] (Vorm) om de kleur van de tekening te bewerken.
    • Gebruik Table (Tabel) [Table] (Tabel) om de kleur van de tabel te bewerken.
  • De helderheid, het contrast en de drempel (bereik van rood) kunnen worden aangepast via de instellingen van de driver.
  • De afdrukdichtheid van zwart en rood kunt u instellen in Printer Setting Tool.

Configuratie van P-touch Editor 5.1 voor Mac

Modus Standard (Standaard)

1. Druk op Inspector (papierinfo) [Inspector] om de het venster van inspector te openen.
    P-touch Editor 5.1

2. Klik op Papier [Paper] (Papier) in in het inspector venster en selecteer [ON] (Aan) bij [Two-Color Mode] (Tweekleurenmodus).
    Zorg ervoor dat [BK-RD] is geselecteerd bij [Print Colors] (Afdrukkleuren).
    Standard mode [Paper]

3. Selecteer Tekst [Text] (Tekst) om de tekst te bewerken.
    Selecteer [Color] (Kleur) om de kleur van de tekst te bewerken.
    Standard mode [Text]

4. Klik op Bewerkingsfuncties en de bewerkingsfuncties worden weergegeven.
    Standard mode
    • Selecteer Lijnkleur [Line] (Lijn) om de kleur van de lijn te bewerken.
    • Selecteer Opvulkleur [Foreground] (Voorgrond) om de kleur van een gesloten vlak te bewerken.
    • Gebruik Achtergrondkleur [Background] (Achtergrond) om de achtergrondkleur van het object te bewerken.
  • De helderheid, het contrast en de drempel (bereik van rood) kunnen worden aangepast via de instellingen van de driver.
  • De afdrukdichtheid van zwart en rood kunt u instellen in Printer Setting Tool.

Configuratie van andere toepassingen voor Windows

1. Open het venster Apparaten en printers, selecteer uw printer en klik erop met de rechtermuisknop.
    Klik op [Eigenschappen van printer].
  2. Selecteer het tabblad [Geavanceerd] en klik vervolgens op de knop [Voorkeuren...].
  3. Selecteer [2-color [Black/Red]] (2-kleuren [zwart/Rood]) in de sectie [Color] (Kleur).

Configuratie van andere toepassingen voor Mac

1. Klik op [File] (Archief) en selecteer [Print] (Druk af). Het afdrukscherm wordt weergegeven.
  2. Klik op de knop [Show Details] (Toon details). Het andere afdrukscherm wordt weergegeven.
    Klik op de keuzelijst [Notes] (Notities) en selecteer [Advanced] (Geavanceerd).
  3. Selecteer [2-color [Black/Red]] (2-kleuren [zwart/Rood]) in de sectie [Color] (Kleur).

Verwante modellen

QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc