QL-810W/810Wc

QL-810W/810Wc

Niet uw product?

Datum: 21/02/2022 Nummer: faqp00100017_004

Hoe verbind ik de printer met mijn computer via Wi-Fi®?

Ga als volgt te werk om vanaf een computer af te drukken via een draadloze verbinding.

Een draadloze verbinding tot stand brengen met behulp van een USB-kabel:

1. Voor Windows: Download het Software / Documentatie installatieprogramma uit het gedeelte [Downloads] van deze website en start vervolgens het installatieprogramma. Behalve de printerdriver worden ook P-touch Editor, Printer Setting Tool en andere programma's geïnstalleerd.

Voor Mac: Download het Compleet pakket van drivers & software uit het gedeelte [Downloads] van deze website, dubbelklik op het bestand en start het installatieprogramma vanuit [StartHere].

2. Wanneer het dialoogvenster voor het selecteren van de verbindingsmethode wordt weergegeven nadat de installatie van de printerdriver is begonnen, selecteer dan [Draadloze netwerkverbinding] en ga door met de installatie.
    Voor Windows:  Voor Mac:
    Draadloos netwerk
  3. Wanneer [Hebt u een USB-kabel?] wordt weergegeven, selecteert u [Ja, ik heb een USB-kabel voor gebruik bij de installatie] en volgt u verder de aanwijzingen van het installatieprogramma om de installatie te voltooien.
    Voor Windows: Voor Mac:
    Draadloos netwerk

Als uw printer niet wordt gevonden tijdens de installatie van de printerdriver, zet uw computer en printer dan dichter bij het/de Wi-Fi-toegangspunt/-router en klik vervolgens enkele keren op de knop [Vernieuwen]. Wacht even na elke poging.

Voor Windows: Voor Mac:
    Vernieuwen

4. Installeer P-touch Editor nadat u de printerdriver hebt geïnstalleerd. Start daarna P-touch Editor om labels te maken en af te drukken.

Een draadloze verbinding tot stand brengen met behulp van WPS:

1. Voor Windows: Download het Software / Documentatie installatieprogramma uit het gedeelte [Downloads] van deze website en start vervolgens het installatieprogramma. Behalve de printerdriver worden ook P-touch Editor, Printer Setting Tool en andere programma's geïnstalleerd.

Voor Mac: Download het Compleet pakket van drivers & software uit het gedeelte [Downloads] van deze website, dubbelklik op het bestand en start het installatieprogramma vanuit [StartHere].

2. Wanneer het dialoogvenster voor het selecteren van de verbindingsmethode wordt weergegeven nadat de installatie van de printerdriver is begonnen, selecteer dan [Draadloze netwerkverbinding] en ga door met de installatie.
    Voor Windows: Voor Mac:                 Voor Mac:
    Draadloos netwerk

3. Wanneer [Hebt u een USB-kabel?] wordt weergegeven, selecteert u [Nee, ik heb geen USB-kabel] en volgt u verder de aanwijzingen van het installatieprogramma om de installatie te voltooien.
    Voor Windows: Voor Mac:
    Draadloos netwerk

Als uw printer niet wordt gevonden tijdens de installatie van de printerdriver, zet uw computer en printer dan dichter bij het/de Wi-Fi-toegangspunt/-router en klik vervolgens enkele keren op de knop [Vernieuwen]. Wacht even na elke poging.

Voor Windows: Voor Mac:
    Vernieuwen

4. Volg de aanwijzingen van het installatieprogramma om de installatie te voltooien.
  5. Installeer P-touch Editor nadat u de printerdriver hebt geïnstalleerd. Start daarna P-touch Editor om labels te maken en af te drukken.

Verwante modellen

QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc