QL-810W/810Wc

QL-810W/810Wc

Niet uw product?

Datum: 26/03/2020 Nummer: faqp00100401_000

Informatie voordat u Raspbian/Raspbian lite (Linux) downloadt

Officieel ondersteunt Brother Raspbian alleen voor de Raspberry Pi.

Voordat u begint, moet u ervoor zorgen dat het bestandssysteem wordt uitgebreid zodat de Raspbian-installatie de hele SD-kaart kan vullen.

• Gebruik de opdracht raspi-config en breid het gebied uit aan de hand van de aanwijzingen.
  • Gebruik de opdracht df in een tekstterminal om na te gaan of de schijf meer dan 10 GB vrije ruimte heeft in de root-map (voor tijdelijke bestanden).
  • Als u de map /tmp hebt verplaatst naar een RAM-schijf, moet u dit ongedaan maken en de map terugzetten op het opstartmedium.
  • Als u de map /tmp hebt verplaatst naar een andere schijfpartitie, moet u ervoor zorgen dat deze partitie meer dan 10 GB vrije ruimte beschikbaar heeft.

Voordat u de driver installeert

1. Open een terminalvenster.

2. Werk de pakketlijst van uw systeem bij en werk de installatie vervolgens bij aan de hand van de volgende opdrachten:
    sudo apt-get update
    sudo apt-get upgrade

3. Installeer de CUPS-pakketten met de volgende opdrachten:
    Voor Raspbian
    sudo apt-get install cups

Voor Raspbian lite
    sudo apt-get install cups
    sudo apt-get install cups-bsd

Voor de installatie van nieuwe pakketten of het bijwerken van bestaande pakketten hebt u een internetverbinding nodig.
    Voor meer informatie over het verbinden met een netwerk raadpleegt u de documentatie over Raspberry Pi op www.raspberrypi.org/documentation.

4. Start de CUPS-driver opnieuw:
    sudo /etc/init.d/cups restart

5. Nu kunt u de Brother-driver installeren.

Verwante modellen

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-773, PJ-822, PJ-823, PJ-862, PJ-863, PJ-883, QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-600, QL-700, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc, TD-2020/2020A, TD-2120N, TD-2125N, TD-2125NWB, TD-2130N, TD-2135N, TD-2135NWB