QL-810W/810Wc

QL-810W/810Wc

Niet uw product?

Datum: 23/04/2018 Nummer: faqp00100321_000

2-kleuren labels worden niet duidelijk afgedrukt vanaf een Mac.

Zorg ervoor dat u gebruik maakt van de Cups- printerdriver voor het afdrukken van 2-kleuren labels.

AirPrint ondersteunt 2-kleuren afdruk niet.

Ga als volgt te werk om de Cups-printerdriver te selecteren.

1. Kies Apple Menu => Systeem Voorkeuren => Print & Scan / Printers & Scanners.
  2. Kies uw Brother apparaat in de sectie Printers.
  3. Controleer welke printerdriver er wordt gebruikt. Dit kunt u vinden naast Soort.
    Als er wordt weergegeven [Model naam + AirPrint] in soort, dan is de AirPrint printerdriver geselecteerd.
    De AirPrint printerdriver ondersteunt de P-touch Editor niet, dus u moet de Cups printerdriver toevoegen.

Image
  4. Klik op de knop +.
    Image

Image
  5. Klik op het pictogram Standaard deze staat bovenaan in het dialoogvenster.
  6. Kies uw apparaat in de lijst.
  7. Zorg ervoor dat "XXXXXXX + CUPS" is geselecteerd in de Gebruikerslijst. (Waar XXXXXXX staat is de modelnaam.)

Als u "XXXXXXX + Cups" niet kunt vinden, dan is de Cups- printerdriver niet geïnstalleerd. Ga naar de sectie Downloads en download en installeer de laatste Cups- printerdriver.

Image
  8. Klik op Toevoegen.

Image
  9. De printer is nu beschikbaar in de sectie Printers.
  10. Selecteer Stop Systeemvoorkeuren in het Apple-menu.

Verwante modellen

QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc