QL-810W

Datum: 23/07/2018 Nummer: faqp00100050_000

De software installeren

Als u uitgebreidere labels wilt maken of alle verschillende functies van de printer wilt gebruiken, moeten de printerdriver en P-touch Editor op uw computer worden geïnstalleerd.

Voor Windows-gebruikers:

1. Maak een tijdelijke map op het bureaublad van uw computer of op een andere locatie.
  2. Download het installatieprogramma van de volgende website en sla het op in de map die u in de vorige stap hebt gemaakt.
    http://www.brother.com/inst/
  3. Dubbelklik op het opgeslagen bestand. De installatie gaat van start.
  4. Volg de aanwijzingen van het installatieprogramma om de installatie te voltooien.

Voor Macintosh-gebruikers:

1. Download de installer vanaf de volgende website. http://www.brother.com/inst/
  2. Eenmaal gedownload, dubbelklik op het gedownloade bestand via de Disk Image op uw bureaublad.
  3. Dubbelklik de CommonInstaller.app.
  4. Volg de instructies op het installatievenster
  5. Wanneer het "Start Here / Start Here OSX" icoon verschijnt, dubbelklik op het icoon.
  6. De installatie zal starten. Volg de instructies op het installatievenster.

Als het programma niet goed werkt, ga naar de sectie Downloads van deze website.

Download en installeer de software die u nodig hebt.

Verwante modellen

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773, PT-D800W, PT-P710BT, PT-P750W, PT-P900W, PT-P950NW, QL-1100, QL-800, QL-810W, QL-820NWB