Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Sluiten

QL-810W

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Datum: 13/07/2021 Nummer: faqp00001396_003

Welke interface kan ik gebruiken?

De volgende interfaces kunnen worden gebruikt met uw printer.

 

 
QL-800
QL-810W
QL-820NWB
USB
Ja
Ja
Ja
USB-host
Ja
Bluetooth
Ja
Vast netwerk
Ja
WLAN
Ja
Ja

 

  • USB-kabel
    Gebruik de meegeleverde interfacekabel.

  • Netwerkkabel
    Gebruik een recht doorverbonden twisted-pair-netwerkkabel van categorie 5 (of hoger) voor een 10BASE-T of 100BASE-TX FAST Ethernet-netwerk.

  • USB-host
    Deze printer is compatibel met USB-apparaten uit de HID-klasse.

Verwante modellen

QL-800, QL-810W, QL-820NWB

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.
Stap 1: is de informatie op deze pagina nuttig voor u?
Stap 2: wilt u nog iets toevoegen?

Dit formulier is alleen bedoeld voor feedback.