QL-810W

Datum: 22/12/2016 Nummer: faqp00000425_004

Hoe kan ik labels met een hogere kwaliteit afdrukken? (P-touch Editor 5.1 voor Windows)

Uw printer biedt u de keuze om labels af te drukken met de hoogste snelheid of met de beste kwaliteit. De standaardinstelling is de prioriteitsmodus voor snelheid en deze instelling wordt in de meeste gevallen gebruikt. Als u echter labels afdrukt met streepjescodes en/of figuren, wordt u aangeraden de afdrukoptie in te stellen op de prioriteitsmodus voor kwaliteit. Daarnaast kan het afdrukken stiller zijn in de prioriteitsmodus voor kwaliteit.

Manier 1:

1. Klik op 'Afdrukken' in het menu Bestand in P-touch Editor 5.1.

<De modus Express wordt als voorbeeld gebruikt>

2. Klik op 'Eigenschappen' in het dialoogvenster Afdrukken.

3. Wijzig de instelling 'Kwaliteit' in 'Geef voorrang aan de afdrukkwaliteit'. De volgende keer dat u P-touch Editor start, wordt deze instelling weer in de standaardinstelling gewijzigd.
    voorkeursinstellingen voor afdrukken

Manier 2:

Windows 10:

1. Als u de opties bij [Kwaliteit] wilt wijzigen, opent u de printereigenschappen via [Start Menu] - [Alle apps] - [Windows systeem]- [Configuratiescherm]- [Hardware en geluiden] - [Apparaten en Printers]waarna u met de rechtermuisknop klikt op de printer waarvan u de instellingen wilt wijzigen en vervolgens [Voorkeursinstellingen voor afdrukken] selecteert.

Windows 8:

1. Als u de opties bij [Kwaliteit] wilt wijzigen, opent u de printereigenschappen via [Configuratiescherm] in het scherm [Apps] - [Hardware en geluiden] - [Apparaten en printers], waarna u met de rechtermuisknop klikt op de printer waarvan u de instellingen wilt wijzigen en vervolgens [Voorkeursinstellingen voor afdrukken] selecteert.

Windows 7:

1. Als u de opties bij [Kwaliteit] wilt wijzigen, opent u de printereigenschappen via [Start] - [Apparaten en printers], waarna u met de rechtermuisknop klikt op de printer waarvan u de instellingen wilt wijzigen en vervolgens [Voorkeursinstellingen voor afdrukken] selecteert.

Windows Vista:

1. Als u de opties bij [Kwaliteit] wilt wijzigen, opent u de printereigenschappen via [Configuratiescherm] in het scherm [Apps] - [Hardware en geluiden] - [Apparaten en printers], waarna u met de rechtermuisknop klikt op de printer waarvan u de instellingen wilt wijzigen en vervolgens [Voorkeursinstellingen] selecteert.
  2. Klik vervolgens op het tabblad [Algemeen] op [Voorkeursinstellingen voor afdrukken].

Windows XP:

1. Als u de opties bij [Kwaliteit] wilt wijzigen, opent u de printereigenschappen via [Configuratiescherm] - [Printers en andere hardware] - [Printers en faxapparaten], waarna u met de rechtermuisknop klikt op de printer waarvan u de instellingen wilt wijzigen en vervolgens [Eigenschappen] selecteert.
  2. Klik vervolgens op het tabblad [Algemeen] op [Voorkeursinstellingen voor afdrukken].

Verwante modellen

QL-1100, QL-1110NWB, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W, QL-820NWB, RJ-2030, RJ-2050, RJ-2140, RJ-2150, RJ-3050, RJ-3150, RJ-4030, RJ-4040, TD-2020, TD-2120N, TD-2130N