QL-800

Datum: 19/10/2023 Nummer: faqp00001414_000

Het dialoogvenster van P-touch Editor Lite wordt niet weergegeven wanneer ik mijn P-touch aansluit op de computer.

Als het dialoogvenster niet wordt weergegeven:

• Controleer of het apparaat is ingeschakeld.

• Controleer of de USB-kabel goed is aangesloten.

• [Voor PT-1230PC/2430PC]
    Controleer of de keuzeschakelaar achter op de P-touch op EL staat.
    [Voor QL-700/800/810W/1100]
    Controleer of de Editor Lite lamp brandt. Zo niet, houd de Editor Lite-knop ingedrukt totdat het groene Editor Lite-lampje gaat branden.

• Controleer of u Windows XP of hoger gebruikt op de computer.

In Windows 2000 wordt het dialoogvenster niet automatisch geopend.
    (voor PT- 1230PC/2430PC en gebruikers van Windows 2000, zie: Hoe start ik [P-touch Editor Lite] wanneer de P-touch verbonden is met mijn Microsoft Windows-computer?)

• Is dit de eerste keer dat u de P-touch aansluit op de computer?

Wanneer u de P-touch voor het eerst aansluit op de computer, kan er een time-out optreden van de service Windows Shell Hardware Detection, bijvoorbeeld als het laden van een driver wordt vertraagd en de P-touch niet meteen wordt gevonden of als het toewijzen van een stationsletter lang duurt.

Oplossing
    Schakel de P-touch uit en trek de USB-kabel uit de computer. Steek de kabel er vervolgens weer in en schakel de P-touch weer in. U hoeft dit maar één keer te doen en daarna wordt het dialoogvenster weergegeven telkens wanneer de P-touch wordt aangesloten.

• Het hangt van de computerconfiguratie af of het dialoogvenster al dan niet wordt weergegeven, ook al gebruikt u Windows XP of hoger.

<Oplossing>

Voor gebruikers van Windows 11:

1. Rechtsklik op Start en klik op Verkenner- Deze computer.
    2. Dubbelklik op de naam van de printer.
    3. Dubbelklik op PTLITE10.EXE om P-touch Editor Lite te starten.

Voor gebruikers van Windows 10:

1. Klik op (Alle apps)-Windows Systeem-PC
    2. Dubbelklik op P-touch(*:) of QL-xxx(*:).
    3. Dubbelklik op PTLITE10.EXE om P-touch Editor Lite te starten.

Voor gebruikers van Windows 8.1:

1. Klik op Deze computer in het Apps venster.
    2. Dubbelklik op P-touch(*:) of QL-xxx(*:).
    3. Dubbelklik op PTLITE10.EXE om P-touch Editor Lite te starten.

Voor gebruikers van Windows 8:

1. Klik op Computer in het Apps venster.
    2. Dubbelklik op P-touch(*:) of QL-xxx(*:).
    3. Dubbelklik op PTLITE10.EXE om P-touch Editor Lite te starten.

Voor gebruikers van Windows XP,Windows Vista en Windows 7:

1. Klik op Start, en klik dan op Computer.
    2. Dubbelklik op P-touch(*:) of QL-xxx(*:).
    3. Dubbelklik op PTLITE10.EXE om P-touch Editor Lite te starten.

Voor gebruikers van Windows 2000:

1. Klik op Verwisselbare schijf.
    2. Dubbelklik op PTLITE10.EXE om P-touch Editor Lite te starten.

Verwante modellen

PT-1230PC, PT-2430PC, QL-1100/1100c, QL-700, QL-800, QL-810W/810Wc