QL-800

Datum: 24/02/2022 Nummer: faqp00001324_001

Wanneer ik een label wil afdrukken, komt het label leeg uit de printer. (voor macOS10.15 of eerder)

Dit probleem kan zich voordoen wanneer de optie 'Voorkeursinstellingen' in het dialoogvenster Afdrukken is ingesteld op iets wat is opgeslagen voor een andere printer dan de P-touch/QL-printer. Als dit het geval is, moet u deze optie terugzetten op 'Standaard instellingen' wanneer u de P-touch of QL-printer gebruikt.

<Het scherm van de Mac OS X 10.7 is als voorbeeld gebruikt>

Het dialoogvenster Afdrukken wordt overigens weergegeven wanneer u drukt op  of klikt op [Bestand] - [Afdrukken...] in P-touch Editor.

Verwante modellen

QL-1060N, QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-570, QL-580N, QL-700, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc