HL-J6100DW

HL-J6100DW

Niet uw product?

Datum: 27/08/2018 Nummer: faq00002925_506

Fotopapier in lade 1 plaatsen

• Als de optie [Contr. papier] op [Aan] is ingesteld en u de papierlade uit het apparaat trekt, wordt u via het LCD-scherm gevraagd of u de papiersoort en het papierformaat wilt wijzigen.
  • Wanneer u een ander papierformaat in de lade plaatst, moet u ook de instelling voor het papierformaat op de machine of computer wijzigen.

Hierdoor kan de machine automatisch vanuit de juiste lade papier invoeren als de optie Automatische lade-instelling op de machine of in de printerdriver is ingeschakeld.

1. Als de papiersteunklep (1) open is, klapt u deze in en schuift u vervolgens de papiersteun (2) naar binnen.
  2. Trek de papierlade volledig uit de machine, zoals aangegeven door de pijl.
  3. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Zet de stop voor Foto L-formaat (1) omhoog als u papierformaat Foto L (9 x 13 cm) in de lade plaatst.
    • Zet de stop voor Foto-formaat (2) omhoog als u papierformaat Foto (10 x 15 cm) in de lade plaatst.
    • Zet de stop voor Foto 2L-formaat (3) omhoog als u papierformaat Foto 2L (13 x 18 cm) in de lade plaatst.
    Druk de papiergeleiders voor de breedte (4) voorzichtig in en stel deze af op het papierformaat.
  4. Plaats maximaal 20 vellen fotopapier in de lade met de afdrukzijde naar beneden.
    Als u meer dan 20 vellen fotopapier in de lade plaatst kan dit papierstoringen veroorzaken.
  5. Stel de papiergeleiders voor de breedte (1) voorzichtig af op het papier.
    Zorg dat de papiergeleiders de randen van het papier aanraken en dat het papier vlak in de lade ligt.
  6. Duw de papierlade langzaam volledig in de machine.
    BELANGRIJK

Duw de lade NIET met kracht of gehaastheid in de machine. Hierdoor kan het papier vastlopen of wordt het mogelijk niet goed ingevoerd.

7. Trek de papiersteunklep naar buiten tot deze op zijn plaats vergrendelt.
  8. Wijzig indien nodig de instelling voor het papierformaat in het menu van de machine.

Verwante vragen

Verwante modellen

HL-J6000DW, HL-J6100DW