HL-J6100DW

HL-J6100DW

Niet uw product?

Datum: 03/12/2018 Nummer: faq00100235_520

Een e-mail veilig verzenden met SSL/TLS

Uw Brother-machine ondersteunt SSL/TLS-communicatie. Om een e-mailserver te gebruiken die met SSL/TLS-communicatie werkt, moet u de volgende instellingen configureren.

U kunt het beste Beheer via een webbrowser gebruiken om SSL/TLS te configureren.

Servercertificaat verifiëren

Als u onder SSL/TLS de optie SSL of TLS selecteert, wordt het selectievakje Servercertificaat verifiëren automatisch aangevinkt.

• Voordat u het servercertificaat verifieert, moet u het CA-certificaat importeren dat is uitgegeven door de certificeringsinstantie die het servercertificaat heeft ondertekend. Neem contact op met uw netwerkbeheerder of internetprovider (ISP) om na te vragen of het importeren van een CA-certificaat noodzakelijk is.
  • Als u het servercertificaat niet hoeft te verifiëren, schakelt u het selectievakje Servercertificaat verifiëren uit.

Poortnummer

Als u SSL of TLS selecteert, wordt de Poort-waarde afgestemd op het protocol. Als u het poortnummer handmatig wilt wijzigen, voert u het poortnummer in nadat u SSL/TLS-instellingen hebt geselecteerd.

U moet de communicatiemethode van uw machine instellen in overeenstemming met de methode die door uw e-mailserver wordt gebruikt. Neem contact op met uw netwerkbeheerder of internetprovider voor meer informatie over de instellingen van uw e-mailserver.

In de meeste gevallen zijn de volgende instellingen vereist voor de beveiligde webmailservices:

SMTP

Poort

Serververificatiemethode

SMTP-VERIF

SSL/TLS

TLS

Verwante vragen

Verwante modellen

HL-J6000DW, HL-J6100DW