HL-J6100DW

HL-J6100DW

Niet uw product?

Datum: 11/08/2020 Nummer: faq00100696_000

Wanneer ik probeer af te drukken of te scannen met de NFC-functie in iPrint & Scan, starten andere toepassingen. (Android ™ 10)

Android ™ 10 biedt geen ondersteuning voor afdrukken of scannen met de NFC-functie in iPrint & Scan.
Stuur een afdruktopdracht of start een scanopdracht in iPrint & Scan zonder de NFC-functie te gebruiken.

• Zorg ervoor dat de nieuwste versie van iPrint & Scan is geïnstalleerd.
  • Controleer of uw mobiele apparaat en Brother-apparaat zijn verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk of Wi-Fi Direct gebruikt (alleen ondersteunde modellen).

> Klik hier om weer te geven hoe u een document scant met Brother iPrint&Scan.

Verwante modellen

ADS-3600W, DCP-L6600DW, HL-J6000DW, HL-J6100DW, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T), HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T), MFC-J4620DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J6920DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-J870DW, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8900CDW, MFC-L9550CDW(T), MFC-L9570CDW(T)