HL-J6100DW

HL-J6100DW

Niet uw product?

Datum: 30/08/2018 Nummer: faq00100365_509

De afdrukinstellingen wijzigen bij afdrukproblemen

Als de afdrukkwaliteit matig is, selecteert u deze opties, afhankelijk van uw wensen.

Deze opties zijn alleen beschikbaar wanneer u handelingen op het apparaat uitvoert. Wanneer u afdrukt vanaf uw computer, wijzigt u de instellingen in de printerdriver.

1. Druk op [Instell.]>[Onderhoud]>[Afdrukopties].
  2. Druk op een van de volgende opties:
    Optie
    Beschrijving
    Verminder vlekken
    Selecteer deze optie, afhankelijk van uw papiertype en of u enkelzijdig of tweezijdig afdrukt, als er vlekken op de afdrukken zitten of het papier vastloopt.
    Verminder oneven regels
    Selecteer deze optie, afhankelijk van uw papierformaat, als de afdruk oneven lijnen bevat.
    Langzaam drogend papier
    Selecteer deze optie als u een type normaal papier gebruikt waarop inkt langzaam droogt.
  3. Volg de LCD-menu's.
  4. Druk op .

Verwante modellen

HL-J6000DW, HL-J6100DW