HL-J6100DW

HL-J6100DW

Niet uw product?

Datum: 14/01/2020 Nummer: faq00002490_033

Papier nazien of Geen papier

Er zijn verschillende oorzaken waardoor 'Papier nazien' of 'Geen papier' wordt weergegeven op het Brother-apparaat. Controleer de volgende punten om de melding Papier nazien of Geen papier te wissen.

Oorzaak 1: Het papier in het apparaat is op of het is niet juist in de papierlade geplaatst.

Oorzaak 2: Het papier is niet juist geplaatst in het midden van de sleuf voor handmatige invoer of MF- lade.

Oorzaak 3: De klep ter verwijdering van vastgelopen papier is niet juist gesloten.

Oorzaak 4: Er zit papierstof op de papierinvoerrol

Oorzaak 1: Het papier in het apparaat is op of het is niet juist in de papierlade geplaatst.

Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Vul de papierlade en volg de instructies op het display van het apparaat.
  • Verwijder het papier en laad dit opnieuw en volg de instructies op het apparaat.

Om papier in de papierlade te plaatsen, raadpleeg de verwante vragen aan het eind van de pagina.

Oorzaak 2: Het papier is niet juist geplaatst in het midden van de sleuf voor handmatige invoer MF- lade.

Verwijder het papier en plaats het opnieuw in het midden van de sleuf voor handmatige invoer of MF-lade, en volg de instructies op het apparaat.

Om papier in de sleuf voor handmatige invoer te plaatsen of MF-lade, raadpleeg de verwante vragen aan het eind van de pagina.

Deze functie is alleen beschikbaar voor sommige modellen.

Oorzaak 3: De klep ter verwijdering van vastgelopen papier is niet juist gesloten.

Zorg ervoor dat de klep ter verwijdering van vastgelopen papier aan weerszijden gelijkmatig gesloten zijn.

Oorzaak 4: Er zit papierstof op de papierinvoerrol

Maak de papierinvoerrol schoon.

> Klik hier om weer te geven hoe u de papierinvoerrollen reinigt.

Verwante vragen

Verwante modellen

DCP-J1100DW, DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, HL-J6000DW, HL-J6100DW, MFC-J1300DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-J890DW, MFC-J895DW