HL-4050CDN

HL-4050CDN

Niet uw product?

Datum: 05/01/2022 Nummer: faq00002993_000

De Universal Printer Driver voor BR-Script gebruiken. (PostScript-taalemulatie)

De Brother Universal Printer Driver is een printerdriver voor gebruik met Brother-apparaten in een netwerk. U kunt de beschikbare Brother-apparaten in uw netwerk zoeken en documenten afdrukken zonder aparte printerdrivers te installeren.

• De Brother Universal Printer Driver ondersteunt alleen apparaten die verbinding hebben met uw netwerk.

• Welke functies van de Brother Universal Printer Driver beschikbaar zijn, hangt af van de functies van het apparaat.

1. Open Voorkeursinstellingen voor afdrukken (Klik hier om te zien hoe u de Voorkeursinstellingen voor afdrukken opent.
  2. Uw netwerk wordt nu doorzocht en de beschikbare Brother-printers worden weergegeven in een lijst.

Alleen de apparaten die PostScript-emulatie gebruiken worden weergegeven in de lijst met apparaten.

Eigenschappen van printer

3. Kies uw apparaat in de lijst en druk op OK.

U kunt ook op het tabblad Apparaatadres invoeren klikken en het IP-adres van het apparaat invoeren. Druk vervolgens op Zoeken.
    U kunt op het tabblad Laatst gebruikte apparaten klikken en een apparaat kiezen dat u eerder hebt gebruikt.
    Klik op Details kiezen om de beschikbare gegevens te bekijken.

4. Het dialoogvenster Voorkeursinstellingen voor afdrukken wordt weergegeven. U kunt nu uw eigen voorkeuren selecteren, waarna u op OK klikt.

Welke functies beschikbaar zijn, hangt af van het apparaat.
    Als u een ander apparaat wilt selecteren, klikt u op Apparaat wijzigen.

Tabblad Normaal in het dialoogvenster met voorkeursinstellingen

Tabblad Geavanceerd in het dialoogvenster met voorkeursinstellingen

Verwante modellen

DCP-7045N, DCP-8065DN, DCP-8085DN, DCP-8110DN, DCP-8250DN, DCP-9010CN, DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, HL-3070CW, HL-4050CDN, HL-4070CDW, HL-4140CN, HL-4150CDN, HL-4570CDW, HL-4570CDWT, HL-5250DN, HL-5270DN, HL-5280DW, HL-5350DN, HL-5370DW, HL-5380DN, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DWT, MFC-7840W, MFC-7860DW, MFC-8370DN, MFC-8380DN, MFC-8460N, MFC-8510DN, MFC-8520DN, MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-8880DN, MFC-8890DW, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9460CDN, MFC-9465CDN, MFC-9840CDW, MFC-9970CDW