HL-4040CN

HL-4040CN

Niet uw product?

Datum: 16/03/2015 Nummer: faq00100000_018

De firmwareversie controleren.

Volg de onderstaande stappen om de versie van de firmware te controleren.

1. Druk op OK.
  2. Druk op de pijl omlaag om Machine-info te kiezen. Druk op OK.
  3. Druk op de pijl omlaag om Versie te kiezen. Druk op OK.
  4. Druk op de pijl omlaag om de firmwareversie te kiezen u wilt weten. Druk op OK.
    De versie van de firmware wordt weergegeven op het display van het apparaat.

Verwante modellen

HL-3140CW, HL-3150CDW, HL-3170CDW, HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW, HL-4140CN, HL-4150CDN, HL-4570CDW, HL-4570CDWT, HL-5470DW, HL-6180DWT