HL-4040CN

HL-4040CN

Niet uw product?

Datum: 07/11/2007 Nummer: faq00000461_006

Hoe kan ik een testpagina afdrukken?

Volg de onderstaande procedure om een testpagina af te drukken.

Via het bedieningspaneel:

1. Zorg ervoor dat het frontdeksel dicht is en dat de stekker in het stopcontact zit.
  2. Schakel de printer in en wacht tot het apparaat gereed is.
  3. Druk op een van de menuknoppen (+, -OK of Back) om de printer offline te zetten.
  4. Druk op + of - totdat Machine-info op het display komt.
  5. Druk op OK om naar het volgende menuniveau te gaan.
  6. Druk op + of - totdat Testafdruk op het display komt.
  7. Druk op OK of Go om de testpagina af te drukken.

Via de printerdriver:

Als u de Brother-printerdriver voor Windows gebruikt, klikt u op de knop Testpagina afdrukken op het tabblad Algemeen van de printerdriver voor Windows.

Verwante modellen

HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW