HL-4040CN

HL-4040CN

Niet uw product?

Datum: 13/04/2023 Nummer: faq00002462_000

Hoe gebruik ik de functie Afdrukken naar bestand?

Volg de onderstaande aanwijzingen om Afdrukken naar bestand te gebruiken.

De precieze vensters kunnen per programma en besturingssysteem variëren.

1. Open de printermap.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het printerpictogram en selecteer Eigenschappen.
  3. Klik op het tabblad Poorten en noteer de poort die u nu gebruikt.
  4. Kies Bestand in de lijst met beschikbare poorten.
  5. Klik op Toepassen en OK.
  6. Plaats uw USB-station en open uw bestand.
  7. Klik op de menubalk van een programma en klik op Bestand => Afdrukken.
  8. Kies Brother [modelnaam] uit de lijst (1)  en schakel het selectievakje Afdrukken naar bestand in (2).

1. Klik op OK.
  2. Voer x:\bestand in als naam van het uitvoerbestand. Hierbij is x: de stationsletter van het gewenste station en bestand de naam van uw bestand.
  3. Klik op OK. Het bestand wordt opgeslagen op het USB-station.
  4. Herhaal stap 1 tot en met 5 en kies de in stap 3 genoteerde poort. Hiermee brengt u de printerdriver terug in de oorspronkelijke staat.

Verwante modellen

DCP-9045CDN, HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW