HL-4040CN

HL-4040CN

Niet uw product?

Datum: 01/02/2024 Nummer: faq00002418_001

Welke bestandsformaten zijn geschikt voor rechtstreeks afdrukken?

Direct Print ondersteunt de volgende bestandsformaten:

- PDF 1.6

Gegevens in JBIG2-afbeeldingsbestanden, JPEG2000-afbeeldingsbestanden en gelaagde bestanden worden niet ondersteund.
- JPEG
- Exif+JPEG
- PRN (gemaakt door printerdriver)
- TIFF (gescand door alle MFC- of DCP-modellen van Brother)
- PostScript® 3™(gemaakt door de BRScript3-printerdriver van de HL-4050CDN en de HL-4070CDW).

Het rechtstreeks afdrukken van bepaalde bestanden wordt niet ondersteund, bijvoorbeeld:

• Gegevens met een beveiligingsinstelling.
  • Gegevens met een semitransparante instelling.
  • Gegevens zijn gecomprimeerd met Crypt_Decode.
Om deze bestanden af te drukken opent u deze op uw computer en probeert ze af te drukken. Indien het probleem niet verholpen is kan het bestand beveiligd of beschadigd zijn.

Volg de onderstaande stappen als u een PRN- of PostScript® 3™-bestand wilt maken om rechtstreeks af te drukken:

• De precieze vensters kunnen per programma en besturingssysteem variëren.
  • PostScript® 3™ is alleen voor de HL-4050CDN en HL-4070CDW beschikbaar.

1. Klik op de menubalk van een programma en klik op Bestand => Afdrukken.

2. Kies Brother [modelnaam] (1) en schakel het selectievakje Afdrukken naar bestand in (2).

1. Klik op Afdrukken.

2. Kies de map waarin u het bestand wilt opslaan en voer de bestandsnaam in wanneer u daarom wordt gevraagd.
    Als u alleen om een bestandsnaam wordt gevraagd, kunt u ook de map voor opslag van het bestand opgeven door de mapnaam ook in te voeren. Bijvoorbeeld:

C:\Temp\Bestandsnaam.prn

Als u USB-flashgeheugen op uw computer hebt aangesloten, kunt u het bestand daar rechtstreeks op opslaan.

Verwante modellen

HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW