HL-4040CN

HL-4040CN

Niet uw product?

Datum: 22/11/2007 Nummer: faq00002409_000

Wanneer ik afdruk vanuit Adobe® Photoshop® met behulp van de BR-Script-printerdriver, worden donkere kleuren helemaal zwart afgedrukt. Wat kan ik doen?

U kunt dit probleem op een van de volgende manieren oplossen:

Oplossing 1
De instelling bij Kleurafhandeling op Geen kleurbeheer zetten.

Voor gebruikers van Adobe® Photoshop® CS

1. Selecteer in Adobe® Photoshop® de optie Bestand => Afdrukken met afdrukvoorbeeld...
  2. Selecteer Kleurbeheer.
  3. Selecteer Geen kleurbeheer bij Kleurafhandeling.

1. Klik op Eén kopie afdrukken.

Voor gebruikers van Adobe® Photoshop® 7 of lager

1. Selecteer in Adobe® Photoshop® de optie Bestand => Afdrukken met afdrukvoorbeeld...
  2. Schakel het selectievakje Meer opties tonen in en selecteer Kleurbeheer.
  3. Selecteer Als bron bij Profiel.

1. Klik op Eén kopie afdrukken.

Oplossing 2
In de printerdriver zet u de instelling Kleuren verbeteren op Aan.

1. Open de Voorkeursinstellingen van de printerdriver.
    (Klik met de rechtermuisknop op het printerpictogram en selecteer Voorkeursinstellingen in het menu.)
  2. Open het tabblad Papier/Kwaliteit.
  3. Klik op de knop Geavanceerd.
  4. Selecteer Aan bij Grijstinten verbeteren.

1. Klik op OK.
  2. Klik op OK.

Verwante modellen

HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW