HL-4040CN

HL-4040CN

Niet uw product?

Datum: 11/03/2008 Nummer: faq00002306_002

De kleur van de afdrukken is niet wat ik ervan verwachtte.

Controleer de volgende punten:

• Zorg ervoor dat de tonercartridges goed geïnstalleerd zijn.

• Zorg ervoor dat de drumeenheid goed geïnstalleerd is.

• Zorg ervoor dat de belteenheid goed geïnstalleerd is.

• Voer een kalibratie uit.

• Pas de kleuren aan met de aangepaste instellingen van de driver en met het bedieningspaneel. De kleuren die de printer kan afdrukken en de kleuren die u op het scherm ziet wijken af. De printer is wellicht niet in staat om de kleuren die u op het scherm ziet goed te reproduceren.

• Zorg ervoor dat u papier gebruikt dat aan de specificaties van de printer voldoet.
    Voor informatie over de soorten papier die u kunt gebruiken klikt u hier.

• Installeer een nieuwe drumeenheid.
    Voor informatie over het vervangen van een drumeenheid klikt u hier.

• Installeer een nieuwe belteenheid.
    Voor informatie over het vervangen van een belteenheid klikt u hier.

Verwante modellen

HL-4040CN