HL-4040CN

HL-4040CN

Niet uw product?

Datum: 20/07/2007 Nummer: faq00000026_013

Hoe verwijder ik vastgelopen papier?

Als het papier binnen in de printer vastloopt, stopt de printer. Een van de volgende meldingen verschijnt op het display om u te laten weten waar het papier precies is vastgelopen.

1. Papier vast MPla: klik hier voor het verhelpen van Papier vast MPla.
  2. Papier vast lad1: klik hier voor het verhelpen van Papier vast lad1.
  3. Pap.stor. achter: klik hier voor het verhelpen van Pap.stor. achter.
  4. Papier vast binnklik hier voor het verhelpen van Papier vast binn.

Kijk waar het papier is vastgelopen en los dit op.
Als de foutmelding op het display blijft komen nadat u het vastgelopen papier hebt verwijderd, is er op een andere plaats misschien nog meer papier vastgelopen. Controleer de printer goed.
Na het verwijderen van al het vastgelopen papier doet u de klep aan de voorzijde open en weer dicht om te beginnen met afdrukken.

Verwijder altijd al het papier uit de papierlade en leg de stapel mooi recht nadat u papier hebt bijgevuld. Zo voorkomt u dat meerdere vellen tegelijk in de printer gaan en verkleint u de kans op papierstoringen.

Verwante vragen

Verwante modellen

HL-4040CN