HL-4040CN

HL-4040CN

Niet uw product?

Datum: 20/08/2018 Nummer: faq00002616_000

Het papier of de afdrukken komen scheef uit het Brother apparaat.

Er zijn verschillende oorzaken voor scheve afdrukken.
Controleer onderstaande punten om scheve afdrukken te voorkomen:

Zorg dat de originelen goed geladen zijn (alleen van toepassing op kopieën of faxen)
Zorg ervoor dat originelen recht in de ADF (Automatische Document Invoer) ingevoerd zijn en pas de papiergeleiders aan de breedte van het gebruikte document aan of plaats het document recht op de glasplaat.

Zorg dat het papier goed in de lade zit
Zorg ervoor dat het papier goed in de lade zit door de papiergeleiders aan het formaat van het gebruikte papier aan te passen.

Controleer of het papier aan de specificaties voldoet
Zorg ervoor dat het papier dat u gebruikt voldoet aan de benodigde specificaties. In de gebruikershandleiding vindt u meer informatie over papierspecificaties. De nieuwste gebruikershandleiding vindt u in de sectie Handleidingen.

Controleer of het papierformaat in de printerdriver goed ingesteld is
Zorg ervoor dat het papierformaat dat ingesteld is in de printerdriver overeenkomt met het papier dat u gebruikt.

LET OP: Onderstaande stappen kunnen afwijken, dit is afhankelijk van de versie van het besturingssysteem.

1. Open de Voorkeursinstellingen voor afdrukken. (Klik hier voor details hoe u de Voorkeursinstellingen voor afdrukken opent.)
  2. Klik op tabblad Normaal en controleer de instellingen voor Papierformaat.

Verwante modellen

DCP-8040, DCP-8045D, DCP-9010CN, FAX-8070P, HL-1650, HL-1670N, HL-2460, HL-2600CN, HL-2700CN, HL-3040CN, HL-3070CW, HL-3260N, HL-3450CN, HL-4000CN, HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW, HL-4200CN, HL-5130, HL-5140, HL-5150D, HL-5170DN, HL-6050, HL-6050D, HL-6050DN, HL-7050, HL-7050N, HL-8050N, MFC-8220, MFC-8440, MFC-8840D, MFC-8840DN, MFC-9070, MFC-9120CN, MFC-9160, MFC-9180, MFC-9320CW, MFC-9420CN