HL-4040CN

HL-4040CN

Niet uw product?

Datum: 29/01/2014 Nummer: faq00000063_024

Hoe kan ik afdrukken op dik papier, etiketten en enveloppen vanuit de multifunctionele lade in Windows-toepassingen?

Voer de volgende stappen uit als u wilt afdrukken op dik papier, etiketten en enveloppen.

1. Stel in de printerdriver de volgende opties in:
    (1) Papierformaat
    (2) Soort papier
    (3) Papierbron
    en alle overige gewenste opties.

[PCL-printerdriver]

[BR-Script-printerdriver]
* De BR-Script-printerdriver is alleen beschikbaar voor de HL-4050CDN en HL-4070CDW.

• Als u de BR-Script-printerdriver wilt gebruiken, moet u deze driver installeren met de optie Aangepast installeren vanaf de cd-rom.
  • Wanneer u Envelop #10 gebruikt, moet u COM-10 selecteren bij Papierformaat.
  • Voor andere enveloppen die niet in de printerdriver worden vermeld, zoals Envelop #9 of Envelop C6, kiest u Door gebruiker gedefinieerd....

1. Open de multifunctionele lade (voorzichtig laten zakken).
  1. Trek de steun van de multifunctionele lade uit en klap de steun uit (1).
  1. Til de steun op om te voorkomen dat papier van de uitvoerlade voor papier met de voorkant naar beneden kan vallen of verwijder elke pagina zodra die uit de printer komt.
  1. Plaats papier in de multifunctionele lade. Zorg ervoor dat het papier niet boven het teken voor het maximum aan papier komt (1).
  • Er mogen geen naden van de enveloppen loszitten.
  • De te bedrukken zijde moet omhoog wijzen.
  • Alle zijden van de envelop moeten goed gevouwen zijn (zonder vouwen of kreukels).

1. Druk op de ontgrendeling van de papiergeleiders en schuif de papiergeleider tegen het papier.
  1. Stuur de af te drukken gegevens naar de printer.
  • Haal elk vel of elke envelop meteen uit de printer na het afdrukken. Wanneer de vellen op elkaar komen te liggen, kan het papier vastlopen of omkrullen.
  • Als er tijdens het afdrukken vlekken of vegen op de enveloppen komen, moet u Soort papier op Dik papier of Dikker papier instellen. Zo wordt de fixeertemperatuur verhoogd.

• Houd rekening met het volgende wanneer u papier in de multifunctionele lade plaatst:

• Leg het papier met de bovenkant eerst in de lade en druk het voorzichtig verder.
    • Zorg ervoor dat het papier recht en in de juiste positie in de multifunctionele lade ligt Als dit niet het geval is, wordt het papier misschien niet goed ingevoerd, met mogelijk een scheve afdruk of een papierstoring tot gevolg.
  • Als enveloppen van DL-formaat met een dubbele klep gekreukeld zijn na het afdrukken, moet u op het tabblad Normaal de instelling DL lange zijde kiezen bij Papierformaat. Plaats een nieuwe DL-envelop met dubbele klep in de multifunctionele lade met de lange zijde van de envelop eerst en druk opnieuw af.

Als de envelop na het afdrukken gekreukeld is probeer dan of het laden van de envelop met de flap in de andere richting het probleem oplost.

Verwante modellen

HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW