Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Sluiten

HL-3150CDW

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

HL-3150CDW

Niet uw product?

Datum: 19/03/2019 Nummer: faq00003136_000

Mijn Brother-apparaat drukt allerlei rare gegevens of lege pagina's af wanneer ik met Brother iPrint&Scan wil afdrukken vanaf mijn mobiele Android™-apparaat.

Dit probleem kunt u verhelpen door Brother iPrint&Scan en de firmware van uw Brother-apparaat bij te werken.

 

Verwante modellen

HL-3140CW, HL-3150CDW

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.
Stap 1: is de informatie op deze pagina nuttig voor u?
Stap 2: wilt u nog iets toevoegen?

Dit formulier is alleen bedoeld voor feedback.