HL-3150CDW

HL-3150CDW

Niet uw product?

Datum: 16/01/2013 Nummer: faq00000316_014

Vervang riem

Volg de onderstaande procedure voor het vervangen van de riemeenheid.

Raadpleeg voor het precieze bestelnummer van de riemeenheid de pagina Verbruiksartikelen & Opties (klik hier).

1. Zet het apparaat aan.

2. Open het scannerdeksel. Het deksel moet stevig in de geopende stand staan.

Deksel openen

3. Verwijder alle drumeenheden met tonercartridge.

Drum en toner verwijderen

4. Pak de groene hendel van de riemeenheid vast en til deze eenheid eerst op, waarna u deze naar buiten trekt.

Riemeenheid verwijderen

5. Haal de nieuwe riemeenheid uit de verpakking en plaats de nieuwe eenheid in het apparaat.

Riemeenheid installeren

6. Schuif elke tonercartridge en drumeenheid terug in het apparaat. De kleur van de tonercartridge moet overeenstemmen met het kleurenlabel op het apparaat. Herhaal deze stap voor alle drumeenheden met tonercartridge.

Toner en drum plaatsen

Juiste tonerkleuren

7. Sluit de klep aan de bovenzijde van het apparaat.

Deksel sluiten

Wanneer u de riemeenheid vervangt door een nieuwe, moet u de teller van de eenheid als volgt weer op nul zetten:

1. Druk op de pijl omhoog terwijl u Go op het bedieningspaneel van het apparaat ingedrukt houdt.

2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Riemeenheid weer te geven. Druk op OK.

3. Druk op de pijl omhoog voor Reset om de teller van de riemeenheid weer op nul te zetten.

Verwante modellen

HL-3140CW, HL-3150CDW, HL-3170CDW