HL-3070CW

HL-3070CW

Niet uw product?

Datum: 08/12/2010 Nummer: faq00000068_026

Hoe kan ik extra geheugen installeren?

Volg de onderstaande procedure om extra geheugen te installeren.

1. Schakel de printer uit met de aan-uitschakelaar en trek de stekker uit het stopcontact.

Schakel de printer altijd uit voordat u een SO-DIMM installeert of verwijdert.

Printer uitzetten

2. Maak de interfacekabel los van de printer.

3. Verwijder eerst het kunststof klepje (1) en vervolgens het metalen SO-DIMM-klepje (2).
    Geheugen installeren 1
  4. Haal de SO-DIMM uit de verpakking (aan de rand vasthouden).

Voorkom schade aan uw printer als gevolg van statische elektriciteit en raak de geheugenchips of de printplaat NIET aan.

5. Houd de SO-DIMM vast aan de rand en plaats de uitsparingen in de SO-DIMM op de uitsteeksels in de sleuf.
    U plaatst de SO-DIMM in eerste instantie schuin (1) en vervolgens klapt u de DIMM tegen de interfacekaart. De DIMM moet vastklikken (2).
    Geheugen installeren 2
  6. Breng eerst het metalen SO-DIMM-klepje (2) en vervolgens het kunststof klepje (1) weer aan.
    Geheugen installeren 3
  7. Sluit de interfacekabel weer aan op de printer.

8. Steek de stekker van de printer weer in het stopcontact en schakel het apparaat weer in.

9. Druk de pagina met printerinstellingen af en controleer de hoeveelheid geheugen.
    Als u nu meer geheugen hebt dan de standaardhoeveelheid, is de SO-DIMM goed geïnstalleerd.
    Het huidige geheugen staat bij RAM bovenaan op de pagina met afdrukinstellingen.
    Voor het afdrukken van de pagina met printerinstellingen raadpleegt u "Hoe druk ik een pagina met printerinstellingen af?"

Verwante vragen

Verwante modellen

HL-3040CN, HL-3070CW