HL-3070CW

HL-3070CW

Niet uw product?

Datum: 12/07/2021 Nummer: faq00003195_001

Aanwijzingen om uw Brother-apparaat te beschermen tegen ongeoorloofd gebruik via het netwerk

1. Wijzig het standaard wachtwoord van uw Brother-apparaat om het veiliger te maken
  2. Houd de firmware van uw Brother-apparaat up to date
  3. Bescherm uw Brother-apparaat tegen ongeoorloofd toegang via het netwerk
  4. Verwijder na gebruik alle USB-flashstations en geheugenkaarten van het Brother-apparaat

1. Wijzig het standaard wachtwoord van uw Brother-apparaat om het veiliger te maken

Brother raad u ten zeerste aan het standaard inlogwachtwoord (initpass) te wijzigen om uw apparaat te beschermen tegen ongeoorloofde toegang.

U kunt een wachtwoord instellen volgens de onderstaande stappen:

Opmerking: De precieze vensters kunnen per besturingssysteem en Brother-apparaat verschillen..

1. Typ 'http://IP-adres van apparaat/' in uw browser ('IP-adres van apparaat' is het concrete IP-adres van uw Brother-apparaat).

bijvoorbeeld http://192.168.1.2

2. Klik op Beheerderinstellingen.
    De gebruikersnaam is standaard 'admin' en het wachtwoord is standaard 'access'

Web Based Management

3. Klik op Configureer het wachtwoord.

4. Voer het nieuwe wachtwoord in, bevestig het en klik op Indienen. Wij raden u aan om een sterk wachtwoord te gebruiken.

Configure Password (user)

5. Het informatievenster wordt weergegeven. Klik op OK.

Password updated successfully

6. Klik op Wachtwoord configureren (beheerder).

7. Voer het nieuwe wachtwoord in, bevestig het en klik op Indienen. Wij raden u aan om een sterk wachtwoord te gebruiken.

Configure Password (admin)

2. Houd de firmware van uw Brother-apparaat up to date

Brother verbetert regelmatig de beveiliging van onze producten. We raden u ten zeerste aan om de firmware altijd bij te werken naar de nieuwste versie met behulp van de Firmware Update Tool.

> Klik hier om weer te geven hoe u het firmware-updateprogramma downloadt uit het gedeelte Downloads.

3. Aanwijzingen om uw Brother-apparaat te beschermen tegen ongeoorloofd gebruik via het netwerk

Controleer de volgende punten om uw Brother-apparaat te beschermen tegen ongeoorloofd gebruik via het netwerk:

1. Gebruik altijd een router of firewall wanneer u uw Brother-apparaat met internet verbindt, zoals getoond in de volgende afbeeldingen:

Internet connection image

2. Uw Brother-apparaat is over het algemeen beveiligd tegen ongeoorloofde toegang als u een Internet Service Provider gebruikt en een eigen privé IP-adres hebt ingesteld op uw Brother-apparaat. U kunt controleren of het IP-adres op uw Brother-apparaat een privé adres is:

1. Netwerkconfiguratielijst afdrukken
      Klik hier om weer te geven hoe u de lijst afdrukt.
    2. Controleer of het IP-adres op de afgedrukte lijst binnen het volgende bereik valt:
      Check the IP address is within the range
      Als het IP-adres van uw apparaat niet binnen het hierboven vermelde bereik valt, neem dan contact op met uw netwerkbeheerder of internetprovider en vraag hem om de juiste. U kunt dan het juiste IP-adres gebruiken om het apparaat opnieuw in te stellen.

4. Verwijder na gebruik alle USB-flashstations en geheugenkaarten van het Brother-apparaat

• Deze functie is slechts in enkele landen beschikbaar.
  • Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

Als uw Brother-apparaat via een netwerk op een computer is aangesloten, kan iedereen de computer gebruiken om toegang te krijgen tot een USB-flashstation of geheugenkaart die in het apparaat is geplaatst. Als uw Brother-apparaat door verschillende gebruikers wordt gebruikt, raden wij u niet aan om de geheugenkaart in het apparaat te laten zitten. Verwijder de geheugenkaart steeds na gebruik.

Remove the USB flash drive and memory card

Verwante modellen

DCP-7010, DCP-7025, DCP-7045N, DCP-7055W, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-8060, DCP-8065DN, DCP-8085DN, DCP-9010CN, DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, HL-2070N, HL-2135W, HL-2150N, HL-2170W, HL-2250DN, HL-2270DW, HL-3040CN, HL-3070CW, HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW, HL-4140CN, HL-4150CDN, HL-4570CDW, HL-4570CDWT, HL-5250DN, HL-5270DN, HL-5280DW, HL-5350DN, HL-5350DNLT, HL-5370DW, HL-5380DN, MFC-7225N, MFC-7360N, MFC-7420, MFC-7440N, MFC-7460DN, MFC-7820N, MFC-7840W, MFC-7860DW, MFC-8370DN, MFC-8380DN, MFC-8460N, MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-8880DN, MFC-8890DW, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9460CDN, MFC-9465CDN, MFC-9840CDW, MFC-9970CDW