HL-3070CW

HL-3070CW

Niet uw product?

Datum: 19/03/2019 Nummer: faq00100118_000

De wizard voor de draadloze instellingen zegt dat ik de Java Runtime Environment moet installeren en ik kan mijn Brother-apparaat niet volledig instellen met een netwerkverbinding (OS X 10.10.x).

Dialoogvenster: Java Runtime Environment installeren

Dit probleem kan zich voordoen als de Java Development Kit (JDK) niet is geïnstalleerd op uw computer.
Klik hier om de Java Development Kit (JDK) te downloaden en te installeren. (Ga naar Oracle-website. Deze wordt geopend in een nieuw venster.)

Verwante modellen

HL-2170W, HL-3070CW, HL-4070CDW, HL-5370DW