HL-3070CW

HL-3070CW

Niet uw product?

Datum: 18/09/2014 Nummer: faq00000105_014

Netwerkinstellingen terugzetten naar fabrieksinstellingen.

Als u de afdrukserver de in de fabriek vastgelegde standaardinstellingen wilt teruggeven (alle gegevens, zoals wachtwoord en IP-adres, worden gereset), dan kunt u dit doen in het bedieningspaneel van de printer.

U reset de instellingen met de volgende procedure:

1. Zorg ervoor dat de stekker in het stopcontact zit.
  2. Schakel het apparaat in en wacht tot het gereed is.
  3. Druk op een van de menuknoppen (+, -OK of Back) op het bedieningspaneel van het apparaat om het offline te zetten.
  4. Druk op + of - om "Netwerk" te selecteren. Druk op OK.
  5. Druk op + of - om "Factory Reset" te selecteren. Druk op OK.
  6. Wanneer "Heropstart OK?" wordt weergegeven, drukt u opnieuw op OK.
    De printer wordt opnieuw gestart en de afdrukserver heeft nu zijn fabrieksinstellingen terug.

Verwante modellen

HL-3040CN, HL-3070CW