HL-3070CW

HL-3070CW

Niet uw product?

Datum: 16/08/2023 Nummer: faq00000020_005

De toner-bespaarstand aan of uit zetten..

U kunt de Toner-bespaarstand instellen via het bedieningspaneel of de printerdriver, volg hiervoor onderstaande procedure.
De standaardinstelling is Uit.

Voor het afdrukken van foto's wordt aangeraden de Toner-bespaarstand uit te zetten.

Methode 1: met het bedieningspaneel

1. Druk op de + of - om Standaardinst. te selecteren en druk op OK
  2. Druk op de + of - om Bespaarstand te selecteren en druk op OK.
  3. Druk op de + of - om Toner sparen te selecteren en druk op OK.
  4. Selecteer "Uit" of "Aan" en druk op OK.

Methode 2: met de printerdriver

Windows / Macintosh

Voor Windows-gebruikers:
Opmerking: De precieze afbeeldingen kunnen per besturingssysteem variëren.

[Printerdriver]

1. Open Voorkeursinstellingen voor afdrukken. (Klik hier voor details over het openen van de Voorkeursinstellingen voor afdrukken).

2. Open het tabblad geavanceerd.

3. Schakel het selectievakje Toner-bespaarstand in of uit.

Toner Save Mode

4. Klik op OK.

[BR-Script-printerdriver]

Voor Macintosh-gebruikers:
Opmerking: De precieze afbeeldingen kunnen per besturingssysteem variëren.

[Printerdriver]

1. Open Voorkeursinstellingen voor afdrukken. (Klik hier voor details over het openen van de Voorkeursinstellingen voor afdrukken).
    2. Open het tabblad Indeling en klik op Geavanceerd.

Layout Tab

3. Kies Uit of Aan bij Toner-bespaarstand in de Printerfuncties

Toner Save Mode
    4. Klik op OK.
    1. Open het  dialoogvenster Print. (Klik hier voor details over het openen van het Dialoogvenster Print).

2. [Gebruikers van Mac OS X 10.3.9- 10.5.x]

1. Kies Afdrukinstellingen in het venstermenu.

2. Klik op Normaal en controleer of het selectievakje Toner-bespaarstand aan of uit staat. Toner Save Mode

[Gebruikers van Mac OS X 10.6.x of hoger]

1. Kies Afdrukinstellingen in het venstermenu.

2. Klik op het driehoekje Geavanceerd en kies Toner-bespaarstand uit de lijst.

3. Controleer of het selectievakje Toner-bespaarstand aan of uit staat.
        Toner Save Mode

3. Als u maar één keer met deze instelling wilt afdrukken, klikt u op Druk af.
      Ga naar Stap 4 als u altijd met deze instelling wilt afdrukken.

4. Kies bij instellingen voor Bewaar als... of Bewaar huidige instellingen als voorinstelling.

5. Typ de naam van deze instelling in het nieuwe venster dat wordt geopend, bijvoorbeeld Tonerbesparen.

6. Klik op OK. Uw nieuwe instelling wordt opgeslagen en weergegeven als optie in de Voorinstellingen.

7. Kies de instelling die u in Stap 4 - 6 hebt gemaakt en klik op Druk af. Het document wordt afgedrukt.

[BR-Script printerdriver]
    1. Open dialoogvenster Print. (Klik hier voor details over het openen van het dialoogvenster Print).

2. [Gebruikers van Mac OS X 10.3.9 of 10.4.x]

1. Kies Printerfuncties in het venster dat zich opent.

2. Kies Set 1 in de Functiesets.

3. Schakel het selectievakje Toner-bespaarstand in of uit.
        Toner Save Mode

[Gebruikers van Mac OS X 10.5.x of hoger]

1. Kies Printerfuncties in het nieuwe venster.

2. Kies General 1 in de Functiesets.

3. Schakel het selectievakje Toner-bespaarstand in of uit.Toner Save Mode

3. Als u maar één keer met deze instelling wilt afdrukken, klikt u op Druk af.
      Ga naar Stap 4 als u altijd met deze instelling wilt afdrukken.

4. Kies bij instellingen voor Bewaar als... of Bewaar huidige instellingen als voorinstelling.

5. Typ de naam van deze instelling in het nieuwe venster dat wordt geopend, bijvoorbeeld Tonerbesparen.

6. Klik op OK. Uw nieuwe instelling wordt opgeslagen en weergegeven als optie in de Voorinstellingen.

7. Kies de instelling die u in Stap 4 - 6 hebt gemaakt en klik op Druk af. Het document wordt afgedrukt.

Verwante modellen

HL-3040CN, HL-3070CW, HL-3140CW, HL-3150CDW, HL-3170CDW, HL-4140CN, HL-4150CDN, HL-4570CDW, HL-4570CDWT