XN1700

Datum: 20/01/2021 Nummer: faqh00100026_003

Knoopsgaten naaien [Video-instructies]

Video-instructies voor "Knoopsgaten naaien".
Klik op de afbeelding om de video-instructies af te spelen.

Knoopsgaten naaien (Knoopsgat in vier stappen)

* Dit filmpje is gestreamd van YouTube. (Openen van nieuw venster.)

• Het product of de onderdelen die in deze video te zien zijn kunnen afwijken van de exemplaren die u gebruikt.
  • De inhoud van de video kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
  • U kunt de in de YouTube video getoonde instellingen voor de bijschriften veranderen door op (Bijschriften) te klikken.

Verwante modellen

RL417, RL425, XN1700, XN2500