Innov-is XE1

Innov-is XE1

Niet uw product?

Datum: 27/10/2022 Nummer: faqh00101603_000

M5622201 verschijnt op het scherm van de Artspira-app.

Foutmelding

De gegevens kunnen niet worden overgebracht.(M5622201)

• Oorzaak
    Bij het overbrengen van gegevens naar een borduurmachine of snijmachine wordt de verbinding met het netwerk van het apparaat verbroken.

• Oplossingen
    Verbind uw mobiele apparaat met internet.

Verwante modellen

Innov-is F540E, Innov-is F580, Innov-is M340ED, Innov-is M380D, Innov-is NV2700, Innov-is NV880E, Innov-is XE1, Innov-is XE2, Innov-is XJ1, Innov-is XJ2, Innov-is XP1, Innov-is XP3, PP1, PR1055X, PR680W, SDX1000, SDX1200, SDX1250, SDX2200D, SDX2250D, SDX900