Innov-is XE1

Innov-is XE1

Niet uw product?

Datum: 13/10/2023 Nummer: faqh00101479_000

Inleiding tot de Brother-toepassing My Design Snap

Brother My Design Snap

Met deze mobiele toepassing kunt u afbeeldingen van het slimme apparaat naar de machine overbrengen.

Instructievideo's

Instructievideo's

Laten we eens kijken hoe we de toepassing My Design Snap gebruiken in combinatie met de machine.

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Vind veelgestelde vragen en probleemoplossingsinformatie voor My Design Snap.

Verwante modellen

• Innov-is XJ1, Innov-is XE1, Innov-is BP3600
  • Innov-is XJ2, Innov-is XE2
  • Innov-is XP1
    (De machine moet zijn geactiveerd met Upgrade Kit II)
  • Innov-is XP3

Wat is My Design Snap?

Breng draadloos afbeeldingen over naar uw machine vanaf uw slimme apparaat met behulp van My Design Snap, een gratis app van Brother.
U kunt de overgebrachte afbeeldingen weergeven op uw borduurmachine om het ontwerp in het raam te plaatsen of een ontwerp te creëren in Mijn Design Center.

[Belangrijke functies]

• Leg afbeelding met raam vast voor borduurpatroonplaatsing bij Borduurcombinatie.
    (* De beschikbaarheid is afhankelijk van het model borduurmachine.)
  • Leg afbeelding met raam vast voor patroonbewerking of -creatie in Mijn Design Center.
    (* De beschikbaarheid is afhankelijk van het model borduurmachine.)
  • Selecteer een afbeelding voor patroonbewerking en -creatie in Mijn Design Center.

Ondersteunde besturingssystemen en apparaten

• Android™: 5.0 of hoger
  • iOS: 10.0 of hoger (compatibel met de iPhone, iPad en iPod touch)

My Design Snap downloaden en installeren

Klik op de koppeling hieronder voor het mobiele apparaat dat u gebruikt:

Voor Android™-apparaten:

De nieuwste My Design Snap-versie van Brother is beschikbaar in de Google Play™ Store.

• U kunt de toepassing gratis downloaden, maar de klant draagt zelf de gegevenskosten voor verbinding met Google Play™.

Ga naar de App Store voor uw mobiele apparaat om My Design Snap te installeren.

Brother My Design Snap - Ga naar Google Play™ Brother My Design Snap - Ga naar Google Play™

Voor iOS-apparaten:

De nieuwste My Design Snap-versie van Brother is beschikbaar in de App Store.

• U kunt de toepassing gratis downloaden, maar de klant draagt zelf de gegevenskosten voor verbinding met de App Store.

Ga naar de App Store voor uw mobiele apparaat om My Design Snap te installeren.

Brother My Design Snap - Ga naar de App Store Brother My Design Snap - Ga naar de App Store

Verwante modellen

Innov-is XE1, Innov-is XE2, Innov-is XJ1, Innov-is XJ2, Innov-is XP1, Innov-is XP3