Innov-is XE1

Innov-is XE1

Niet uw product?

Datum: 25/03/2016 Nummer: faqh00100070_001

Gebruik van de multifunctionele schroevendraaier. 【Stand “1”】

De schroevendraaier kan in drie verschillende standen worden gezet en kan daarom zeer nuttig zijn voor de verschillende machinevoorbereidingen.

Stand “1”

afb

Voor het installeren/verwijderen van de persvoethouder, naaldklemschroef.

afb afb

Wanneer u de multifunctionele schroevendraaier draait, hem niet forceren om in de richting te draaien waarin hij niet draait. Als u dit wel doet, kan hij breken.

Verwante modellen

Innov-is I, Innov-is Ie, Innov-is V3, Innov-is V3 LE, Innov-is V5, Innov-is V5 LE, Innov-is V7, Innov-is VQ2, Innov-is VQ4, Innov-is XE1, Innov-is XE2, Innov-is XJ1, Innov-is XJ2, Innov-is XP1, Innov-is XP3, Innov-is XV