CM900

Datum: 19/12/2016 Nummer: faqh00100586_000

De automatische updatefunctie van WLAN werkt niet correct. Wat moet ik doen?

Symptoom 1

wordt niet weergegeven op de startpagina.

Remedie 1

Controleer of deze machine is verbonden met een draadloos netwerk.
Als de indicator voor het draadloze netwerk niet wordt weergegeven in de linkerbovenhoek van het patrooncategoriekeuzescherm, kan de machine niet worden verbonden met een draadloos netwerk.
Voer de bewerking uit die is beschreven in Remedie 3.

Remedie 2
Als de softwareversie van de machine ouder is dan versie 2.30, werk de machine dan bij naar de nieuwste versie.
Download het programma vanaf "Downloads" en volg vervolgens de instructies om de software bij te werken.

Remedie 3

Als er geen probleem is met de WLAN-verbinding, geef dan pagina 5 van het instellingenscherm weer.
Tik op  naast "Ver." en volg vervolgens de instructies op het scherm om de software bij te werken.

Symptoom 2
Als "Bestand niet opgeslagen. Voer de update opnieuw uit met een USB-medium. Raadpleeg de handleiding." wordt weergegeven.

Remedie

Download het programma vanaf "Downloads" en volg vervolgens de instructies om de update opnieuw uit te voeren.

Verwante modellen

CM700, CM900