CM840

Datum: 06/08/2020 Nummer: faqh00101521_001

Optionele ontwerppatroonverzameling downloaden

U kunt de optionele [Ontwerppatroonverzameling] en [Disney-patroonverzameling] samen downloaden vanaf CanvasWorkspace voor web.

1.  Ga naar CanvasWorkspace voor web (https://canvasworkspace.brother.com/) en selecteer vervolgens alle verzamelingen uit de [Ontwerppatroonverzameling] of [Disney-patroonverzameling] die u tegelijk wilt downloaden.

afbeelding

2. Klik op afbeelding  rechtsboven in de weergegeven lijst met patroonverzamelingen in de rechterbovenhoek van het patronenvenster.
    Alle patronen in de verzameling worden gedownload naar uw computer als een enkel gecomprimeerd bestand.

afbeelding

De map voor de opslag van het gedownloade patroon is afhankelijk van de instelling van uw browser.

3. Open de map met de opgeslagen, gedownloade gegevens en ontzip het bestand.

afbeelding

4. Plaats de USB-stick in de USB-poort van de computer.
    afbeelding

5. Kopieer de map met alle ontzipte gegevens naar de USB-stick.

afbeelding

Wanneer u de gegevens opslaat op een USB-stick, moet u de gehele map opslaan.
    Als de opgeslagen gegevens niet volledig zijn, worden de miniatuurafbeeldingen mogelijk niet goed weergegeven op het scherm van de machine.

6. Steek de USB-stick met het updatebestand in de USB-poort van deze machine.

afbeelding

7. Selecteer [Patroon] op het scherm van de machine en tik vervolgens op [Opgeslagen gegevens] op het volgende scherm.
    afbeelding

8. Selecteer afbeelding. De naar de USB-stick gekopieerde map wordt weergegeven.
    Selecteer het patroon en snij of teken.
    afbeelding

▲BOVEN

Verwante modellen

CM260, CM300, CM600, CM700, CM840, CM900