CM840

Datum: 07/04/2014 Nummer: faqh00000734_000

Hoe maakt u een quilt. 【Video】

Video-instructies voor quilten.
Klik op de afbeelding om de video-instructies af te spelen.

afb
* Dit filmpje is gestreamd van YouTube. (Openen van nieuw venster.)

• De inhoud van de video kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
  • U kunt de in de YouTube video getoonde instellingen voor de bijschriften veranderen door op  (Bijschriften) te klikken.

Verwante modellen

CM260, CM300, CM600, CM700, CM840, CM900, SDX1000, SDX1200, SDX1250, SDX2200D, SDX2250D, SDX900