CM260

Datum: 07/09/2018 Nummer: faqh00100931_001

Instructies voor verzenden van in CanvasWorkspace gemaakte patronen naar de snijmachine om te snijden of te tekenen.

Er zijn 2 CanvasWorkspace-toepassingen waarmee u snij- of tekenpatroongegevens kunt maken, bewerken en downloaden naar een Brother-snijmachine.

Voor CanvasWorkspace voor PC gaat u naar CanvasWorkspace voor PC.

U kunt CanvasWorkspace downloaden via het gedeelte Downloads. Klik hier om naar de download-pagina te gaan.

image

Voor CanvasWorkspace voor Web gaat u naar CanvasWorkspace voor Web.

Als u een Macintosh of tablet gebruikt, gaat u naar CanvasWorkspace voor Web.

image

CanvasWorkspace voor PC

Er kan met de volgende methoden een patroon worden verzonden naar een snijmachine.

Verzenden met een USB-stick

1.  Plaats de USB-stick in de computer.
    Het pictogram "Verwisselbare schijf" wordt weergegeven in "Computer (Deze computer/Deze PC)" op de computer.

image

2. Maak in CanvasWorkspace het patroon dat moet worden uitgesneden (of getekend).

image

3. Selecteer FCM-bestand exporteren in het menu Bestand.

image

4. Sla de patroongegevens op de “Verwisselbare schijf” op.
    De patroongegevens zijn geconverteerd naar snijgegevens en worden opgeslagen als een FCM-bestand.

5. Verwijder de USB-stick uit de computer en plaats deze in de snijmachine.

image

6. Open het patroon in de snijmachine.
    Selecteer Patroon op de startpagina die wordt weergegeven op het LCD-scherm van de snijmachine.

image

7. Tik op Opgeslagen gegevens.
    image

8. Tik op image

9. Selecteer het patroon dat moet worden uitgesneden (of getekend).

image

10. Controleer het patroon en tik vervolgens op OK.

image

11. Breng het materiaal aan op de mat en voer de mat vervolgens in bij de snijmachine.

12. Installeer de meshouder.

13. Selecteer op het LCD-scherm van de snijmachine Snijden (of Tekenen).

Voer, voordat u het materiaal gaat snijden, een snijproef (snijtest) uit. Meer bijzonderheden over snijproeven vindt u in Hoe voer ik een snijproef uit? (Snijtest).

Verzenden met een USB-kabel

1. Verbind de computer en snijmachine met elkaar door middel van een USB-kabel.
    Het pictogram "Verwisselbare schijf" wordt weergegeven in "Computer (Deze computer/Deze PC)" op de computer.

image

(1) USB-poort voor computer

(2) USB-kabelaansluiting

2. Maak in CanvasWorkspace het patroon dat moet worden uitgesneden (of getekend).

image

3. Selecteer FCM-bestand exporteren in het menu Bestand.

image

4. Sla de patroongegevens op de “Verwisselbare schijf” op.
    De patroongegevens zijn geconverteerd naar snijgegevens en worden opgeslagen als een FCM-bestand.

5. Open het patroon in de snijmachine.
    Selecteer Patroon op de startpagina die wordt weergegeven op het LCD-scherm van de snijmachine.

image

6. Tik op Opgeslagen gegevens.
     image

7. Tik op image.

8. Selecteer het patroon dat moet worden uitgesneden (of getekend).

image

9. Controleer het patroon en tik vervolgens op OK.

image

10. Breng het materiaal aan op de mat en voer de mat vervolgens in bij de snijmachine.

11. Installeer de meshouder.

12. Selecteer op het LCD-scherm van de snijmachine Snijden (of Tekenen).

Voer, voordat u het materiaal gaat snijden, een snijproef (snijtest) uit. Meer bijzonderheden over snijproeven vindt u in Hoe voer ik een snijproef uit? (Snijtest).

CanvasWorkspace voor Web

Er kan met de volgende twee methoden een patroon worden verzonden naar een snijmachine.

De USB-stick is afzonderlijk verkrijgbaar.

Bijgeleverde accessoires verschillen per model.

Verzenden met een USB-stick

1. Plaats de USB-stick in de computer.

image

2. Open CanvasWorkspace voor Web (https://CanvasWorkspace.Brother.com/) en meld u vervolgens aan.

3. Maak het uit te snijden (of te tekenen) patroon en klik vervolgens op Downloaden.

image

4. Selecteer image.
    image

5. Open de map "Computer (Deze computer)" op de computer en selecteer "Verwisselbare schijf". Sla de patroongegevens op de "Verwisselbare schijf" op.

>> De patroongegevens zijn geconverteerd naar snijgegevens en worden opgeslagen als een FCM-bestand.

6. Verwijder de USB-stick uit de computer en plaats deze in de snijmachine.

image

7. Selecteer Patroon op de startpagina die wordt weergegeven op het LCD-scherm van de snijmachine.

image

8. Tik op Opgeslagen gegevens.

image

9. Tik op image

10. Selecteer het patroon dat moet worden uitgesneden (of getekend).

image

11. Controleer het patroon en tik vervolgens op OK.

image

12. Breng het materiaal aan op de mat en voer de mat vervolgens in bij de snijmachine.

13. Installeer de meshouder.

14. Selecteer op het LCD-scherm van de snijmachine Snijden (of Tekenen).

Voer, voordat u het materiaal gaat snijden, een snijproef (snijtest) uit. Meer bijzonderheden over snijproeven vindt u in Hoe voer ik een snijproef uit? (Snijtest).

Verzenden met een USB-kabel

1. Verbind de computer en snijmachine met elkaar door middel van een USB-kabel.
    Het pictogram "Verwisselbare schijf" wordt weergegeven in "Computer (Deze computer/Deze PC)" op de computer.

image

(1) USB-poort voor computer

(2) USB-kabelaansluiting

2. Open CanvasWorkspace voor Web (https://CanvasWorkspace.Brother.com/) en meld u vervolgens aan.

3. Maak het uit te snijden (of te tekenen) patroon en klik vervolgens op Downloaden.

image

4. Selecteer image.
    image

5. Sla de patroongegevens op de “Verwisselbare schijf” op.
    De patroongegevens zijn geconverteerd naar snijgegevens en worden opgeslagen als een FCM-bestand.

6. Open het patroon in de snijmachine.
    Selecteer Patroon op de startpagina die wordt weergegeven op het LCD-scherm van de snijmachine.

image

7. Tik op Opgeslagen gegevens.

image

8. Tik op image.

9. Selecteer het patroon dat moet worden uitgesneden (of getekend).

image

10. Controleer het patroon en tik vervolgens op OK.

image

11. Breng het materiaal aan op de mat en voer de mat vervolgens in bij de snijmachine.

12. Installeer de meshouder.

13. Selecteer op het LCD-scherm van de snijmachine Snijden (of Tekenen).

Voer, voordat u het materiaal gaat snijden, een snijproef (snijtest) uit. Meer bijzonderheden over snijproeven vindt u in Hoe voer ik een snijproef uit? (Snijtest).

Verwante modellen

CM260, CM300