PR-600/600C

PR-600/600C

Niet uw product?

Datum: 06/02/2014 Nummer: faqh00000101_002

Wanneer ik het ontwerp naai van een borduurpatroon dat als DST-bestand is geëxporteerd in PE-DESIGN, hoe geef ik dan aan of de springsteken al dan niet worden afgeknipt op een borduurmachine uit de PR-serie?

Controleer de waarde in het vak voor het aantal keer springen voordat wordt afgeknipt wanneer het ontwerp van het borduurpatroon als DST-bestand is geëxporteerd in PE-DESIGN en controleer vervolgens het opgegeven aantal springcodes op de borduurmachine uit de PR-serie.

navi Numerieke waarden zoeken in de schermen met instellingen

navi Wanneer de boven- en onderdraad niet worden afgeknipt voor de springsteek

navi Wanneer de boven- en onderdraad wel worden afgeknipt voor de springsteek

• Numerieke waarden zoeken in de schermen met instellingen

• Controleer de numerieke waarde in het vak met het aantal keer springen voordat wordt afgeknipt wanneer het ontwerp van het borduurpatroon als DST-bestand wordt geëxporteerd in PE-DESIGN.

Controleer de numerieke waarde in het vak met het aantal keer springen voordat wordt afgeknipt wanneer het ontwerp van het borduurpatroon als DST-bestand wordt geëxporteerd in PE-DESIGN.

• Controleer de numerieke waarde van het aantal springcodes op de borduurmachine uit de PR-serie.

Controleer de numerieke waarde van het aantal springcodes op de borduurmachine uit de PR-serie.

De waarde mag tussen 1 en 8 liggen.

boven boven

• Wanneer de boven- en onderdraad niet worden afgeknipt voor de springsteek

Het doorknippen van de draad en de DST-instelling kunnen worden opgegeven op de tweede pagina van het instelscherm op een borduurmachine uit de PR-serie.
    Raak Aan (of Uit) aan en selecteer de gewenste instelling.
    In beide gevallen hierna worden de boven- en onderdraad niet afgeknipt voor de springsteek.

• Selecteer UIT en de toets wordt weergegeven als UIT.

Selecteer UIT.

• Selecteer AAN en de toets wordt weergegeven als AAN.

Selecteer AAN.

Wijzig de volgende numerieke waarden in de verschillende schermen met instellingen.

Selecteer de juiste waarde. De waarde moet voldoen aan de volgende voorwaarden.

De numerieke waarde in het vak met het aantal keer springen voordat wordt afgeknipt wanneer het ontwerp van het borduurpatroon als DST-bestand wordt geëxporteerd in PE-DESIGN groter dan De numerieke waarde van het aantal springcodes op de borduurmachine uit de PR-serie

Als het vak met het aantal keer springen voordat wordt afgeknipt in PE-DESIGN op 7 staat en het aantal springcodes op de borduurmachine staat op 8, dan worden de boven- en onderdraad niet afgeknipt voor de springsteek.

boven boven

• Wanneer de boven- en onderdraad wel worden afgeknipt voor de springsteek

Het doorknippen van de draad en de DST-instelling kunnen worden opgegeven op de tweede pagina van het instelscherm op een borduurmachine uit de PR-serie.
    Selecteer AAN en de toets wordt weergegeven als AAN.

Selecteer AAN.

Wijzig de volgende numerieke waarden in de verschillende schermen met instellingen.

Selecteer de juiste waarde. De waarde moet voldoen aan de volgende voorwaarden.

De numerieke waarde in het vak met het aantal keer springen voordat wordt afgeknipt wanneer het ontwerp van het borduurpatroon als DST-bestand wordt geëxporteerd in PE-DESIGN groter dan De numerieke waarde van het aantal springcodes op de borduurmachine uit de PR-serie

Als het vak met het aantal keer springen voordat wordt afgeknipt in PE-DESIGN op 8 staat en het aantal springcodes op de borduurmachine staat op 8, dan worden de boven- en onderdraad afgeknipt voor de springsteek.

Verwante modellen

PE-DESIGN 8, PE-DESIGN Ver.7, PR-600/600C, PR-620/620C/600II/600IIC