PR-600/600C

PR-600/600C

Niet uw product?

Datum: 24/04/2008 Nummer: faqh00000013_001

Op het display staat dat preventief onderhoud wordt aanbevolen.

Uw machine is zo bijgewerkt dat de volgende melding wordt weergegeven wanneer onderhoud nodig is:

"Preventief onderhoud wordt aanbevolen"

Preventive maintenance is recommended

Preventive maintenance is recommended

Zodra u deze melding krijgt, wordt aangeraden met uw machine naar een officiële dealer of een servicecentrum te gaan voor een normale controle. Deze melding verdwijnt weer en het apparaat blijft het gewoon doen wanneer u OK op het display selecteert. De melding blijft wel terugkeren totdat onderhoud wordt uitgevoerd.

Maak een afspraak voor onderhoud van het apparaat zodra u deze melding krijgt. Zo blijft uw apparaat ook in de toekomst probleemloos functioneren.

Verwante modellen

PR-600/600C, PR-620/620C/600II/600IIC