Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

FAX-T96

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Datum: 01/05/2014 Nummer: faq00000299_004

Hoe programmeer ik de datum en tijd?

Ga als volgt te werk om de datum en tijd in te stellen:

1. Druk op Menu/Instellen op het bedieningspaneel.
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag en selecteer Stand.instel. gevolgd door Datum/Tijd.
  3. Op het display wordt u gevraagd het jaar in te voeren. Voer de laatste twee cijfers van het jaar in. (Voor 2003 bijvoorbeeld is dit 03.)
  4. Druk op de knop Menu/Instellen.
  5. Op het display wordt u gevraagd de maand in te voeren. Voer de twee cijfers van de maand in. (Voor september bijvoorbeeld is dit 09.)
  6. Druk op de knop Menu/Instellen.
  7. Op het display wordt u gevraagd de dag in te voeren. Voer de twee cijfers van de dag in. (Bijvoorbeeld 06.)
  8. Druk op de knop Menu/Instellen.
  9. Op het display wordt u gevraagd de tijd in te voeren. Gebruik 24-uursnotatie voor de tijd (voor drie uur 's middags bijvoorbeeld voert u 15:00 in).
  10. Druk op de knop Menu/Instellen.
  11. Druk op Stop/Eindigen of Stop op het bedieningspaneel.

Wanneer het apparaat inactief is, worden de datum en tijd weergegeven op het display.

Verwante modellen

FAX-T104, FAX-T106, FAX-T94, FAX-T96